Veckans filmpremiär i samarbete med Film2Home

 

Dags igen för nya premiärfilmer på Film2Home. Följande filmer har premiär: Wallander – den oroliga mannen, Beasts of the southern wild, Steel Magnolias, Haja Läget 2 och Compliance. Finns en film för alla smaker! Vi får hoppas på dåligt väder så vi får en anledning att stanna inne och kolla på film istället för att vara ute och njuta av sommarens härliga sol och värme!

Beasts of the southern wild har jag redan sett. Det är en flerfaldigt prisbelönad film som fått mycket bra recensioner men som tyvärr inte var en film i min smak. Wallander-filmerna har jag inte sett på länge så den vore något. Jag gillar ju svenska filmer! Annars är Compliance den film som jag helst vill se denna vecka. Barnen kommer garanterat att vilja kolla på Haja Läget 2. De älskade den mycket framgångsrika första filmen Haja läget och förhoppningsvis är uppföljaren lika bra.

Vilken film lockar dig mest?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *