Otur med vädret

 20130521-192922.jpg

Ikväll var jag och maken iväg på invigning av uteserveringen Gården Bar och Grill. Det var speciellt inbjudna gäster som fick komma och en hel del kändisar var på plats.

 20130521-192914.jpg

Vi bjöds på goda drinkar och valfria alkohol- samt alkoholfria alternativ i baren. Den utlovade grillbuffen bestod av minihamburgare i två olika varianter, lax och kött! Fantastiskt gott och jag lyckades få i mig hela 6 st!!!

20130521-192930.jpg

Tyvärr visade sig vädret inte från sin bästa sida. Vi som senaste dagarna haft strålande sol och 20-25 grader. Ikväll var det lätt regn och ca 13-14 grader… Inte så mysigt även om Gården laddat upp med infravärmare och filtar.

Vi åt och drack oss mätta och belåtna och valde att avsluta kvällen med favoritfikat på Espresso House innan vi åkte hem till barnen.

Jag kan verkligen rekommendera er att gå till Gården. Är vädrets makter med er måste det vara en av Stockholms bästa och mysigaste uteserveringar!

20130521-192953.jpg

Trevligt ändå med en myskväll på tu man hand med maken. Det är inte ofta det händer, framför allt inte mitt i veckan! Att jag missade simträningen gjorde mig inte ett dugg. Det kommer fler tillfällen att öva på frisimmet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *