Veganska och proteinrika grönsaksbullar

Veganska och proteinrika grönsaksbullar

Veganska och proteinrika grönsaksbullar

Jag är väldigt glad att den vegetariska livsstilen verkar vara här för att stanna. Vi vill minska köttkonsumtionen och istället äta mer grönsaker. Kanske helvegetariskt eller veganskt några gånger i veckan. Äta mer grönt och därmed göra världen lite bättre. Bättre för miljön och bättre för kroppen. 41% av svenskarna äter vegetariskt minst en gång i veckan. Jag har lagat helt magisk vegetarisk mat från grunden, men även tagit genvägen med färdiga hel- och halvfabrikat som kan vara minst lika goda och bra. Bloggen är full med tips, recept och inspiration. Nu har jag köpt hem senaste nyheten från Findus. Det är veganska och proteinrika grönsaksbullar. De lanseras i mitten på september.

Findus gröna sortiment

Findus gröna sortiment

I Findus gröna, vegetariska sortiment ingår sedan tidigare Libanesisk falafel (för övrigt Sveriges mest sålda falafel), Italienska ricottabiffar samt Svenska morotsbiffar. Jag har testat samtliga och falafel och morotsbiffarna blev mina favoriter. Nu tillkommer alltså Findus Grönsaksbullar. Grönsaksbullarna är veganska, proteinrika och innehåller 91% grönsaker. De är gjorda på kikärtor, morötter, persilja och ärtor. Den milda kryddningen gör att de exempelvis passar perfekt till att variera klassiska köttbullar med, till pasta och tomatsås.

Själv ser jag fram emot att servera dom i en wrap tillsammans med sallad, guacamole och salsa. Nu blev ni väl nyfikna?! Återkommer med recept!!!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *