Köttfärssås och spaggisar till middag

Ikväll lagade jag köttfärssås och spaghetti till middag. Jag gjorde köttfärssåsen a la Mattias men la självklart till lite Jessica också! Mattias-delen består av att på slutet blanda i en burk creme fraiche paprika/chili. Jessica-delen består av att förutom självklart lök och vitlök även ha ner lite andra grönsaker/rotfrukter/nyttigheter, denna gång ett par rivna morötter, en bit riven rotselleri och ca 1 dl röda linser. Middagen blev mycket god och uppskattad av hela familjen!

Komplettera gärna med kokta grönsaker, riven parmesanost och kanske lite ketchup (nej tack för min del vad gäller ketchup på min egen köttfärssås).

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *