Nyheter från Cloetta

Nyheter från Cloetta

Nyheter från Cloetta

Sju spännande nyheter presenteras.

Sju spännande nyheter presenteras.

Snart är våren här – hur underbart?! Med ny säsong följer också produktnyheter i butik. Jag kan inte låta bli att köpa hem när jag ser något nytt. Att pröva nya varor är bland det bästa jag vet. Kanske hittar man nya, spännande guldkorn! Som medlem i Cloettas bloggnätverk får jag chansen att prova de senaste nyheterna innan de når ut i butik. De nyheter från Cloetta som jag fick hem nu lanseras från vecka 7. Utskicket för våren bestod av mycket gott, framför allt om man gillar lakrits.

Nyheter från Läkerol.

Nyheter från Läkerol.

Läkerol Minty Licorice – En en lakritssmak med en uppfräschande hint av mint. Jag älskar Läkerol. Salty Caramel är min favorit. Den är mer som godis än halstablett. Mint är inte en av mina favoritsmaker men för en fräsch känsla i munnen, tex efter en måltid, duger de.

Läkerol DentaFresh Caramel Mint – Läkerol DentaFresh kommer i en ny variant med en mild smak av mint och karamell. Pastillen friskar upp din andedräkt och stärker dina tänder tack vare den höga andelen xylitol. Genom att ta två pastiller efter varje måltid kan du stoppa syraattacken på dina tänder. Smakar mest kola, den här gillade jag.

Polly Kick

Polly Kick

Polly Kick – en ny Polly för dig som vill njuta av en mix av lakrits och choklad. Polly Kick smakar saltlakrits, hallon och choklad. Det sega inre i kombination med den smaksatta chokladen i en Polly går sällan fel, inte heller denna gång.

Nutisal Dry Roasted Cashews Sourcream & Onion

Nutisal Dry Roasted Cashews Sourcream & Onion

Nutisal Dry Roasted Cashews Sourcream & Onion –  Torrostade cashewnötter, smaksatta med sourcream & onion. Den populära sourcream & onion-kryddan nu på goda, torrostade nötter blir en smakfull och delikat kombination!

Malaco Kick Bites

Malaco Kick Bites

Malaco Kick Bites  – Den klassiska lakritskolan Kick kommer nu i mindre individuellt förpackade bitar i påsar med tre olika smaker – original, en mix av original och citron samt en mix av havssalt och hallon. Är inte stormförtjust i mjuk lakrits och inte heller lakritskola. Kick Bites är inget för mig med andra ord.

Choko

Choko

Choko – Den klassiska mjuka Choko med chokladöverdrag kommer i en uppdaterad design tillsammans med den nya smaken Choko Dark.  Finns bland lösviktsgodiset. En barndomsfavorit för mig som nu i vuxen ålder kommer i en vuxnare smak. Gott! För er yngre läsare – Choko är som Dumle Original och Choko Dark som Dumle Dark. Same taste, different name.

Fruity BITE Apricot & Fruity BITE Cranberry

Fruity BITE Apricot & Fruity BITE Cranberry

Fruity BITE Apricot & Fruity BITE Cranberry – Chokladbar med 57% frukt. Denna bit är fylld med frukt och müsli och har en smak av aprikos eller tranbär samt överdragen med mjölkchoklad. Ett gott och lite nyttigare alternativ till Snickers. Passar helt okej som del av mellanmål eller efter träning, men glöm inte att Fruity Bite trots allt är godis och ingen hälsokost.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *