Viltskavsgryta med ris

Till middag ikväll improviserade jag ihop en viltskavsgryta och denna serverade jag ihop med ris och grönsaker samt lingonsylt.

Jag hade ett stort paket Viltmästarskav hemma som jag stekte upp. Jag tillsatte en hackad gul lök, en pressad vitlök, förvällda kantareller, matlagningsgrädde, lökfond, soja och lite peppar och salt. Detta fick koka ihop till en krämig gryta. Det är bara att blanda ner det man har hemma och det man tycker om och krydda upp det hela. Känns som om det är näst intill omöjligt att misslyckas med denna typ av snabblagade grytor/såser. Min improviserade gryta blev kanongod!

Improviserar du mycket i köket?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *