Vinnare av adventskalendern 6 december

Vinnare av adventskalendern 6 december

Philips 7000

WOW – vad många ni var som ville vara med och tävla i lucka 6 om en Philips Shaver Series 7000 med ett rekommenderat pris på hela 1799 kr. Det har varit jättesvårt att välja – jag har fått in rätta svar och många riktigt bra motiveringar. Men vi har en lycklig vinnare. Vinnaren är Hannah. Stort GRATTIS. Vinnaren är kontaktad via mail.

Glöm inte att fortsätta följa med på bloggen. Det kommer många fler chanser att vinna riktigt fina priser till ett värde av tusentals kronor! Just nu är lucka 7, lucka 8 och lucka 9 öppna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.