Vintertorra händer

Vintertorra händer?

Vintertorra händer?

Jag har samma problem med vintertorra händer år efter år. Testar den ena handkrämen efter den andra utan att hitta någon som riktigt biter. Nu har jag fått hem en hyllad handkräm som kanske kan hjälpa mig igenom den torra årstiden. Det är en intensiv och ekologisk ekologisk handkräm från Australian Bush Flower Essences, här i serien Love System. Handkrämen lugnar, återställer och vitaliserar torra och nariga händer. Den är tillverkad av vårdande, naturliga råvaror hämtade direkt från naturen.

Mjuk och skön handkräm för vintertorra händer.

Mjuk och skön handkräm för vintertorra händer.

Krämen är tjock, men dryg. Mjuk och skön. Personligen är jag inte jätteförtjust i doften (aloe vera och jojoba), men det är en smaksak. Så länge den är bra och vårdande och gör sitt jobb.

Fem knep för att få bukt med vintertorra händer:
1. Använd handskar som skyddar mot bitande vind.
2. Smörj in händerna dagligen.
3. Undvik att tvätta händerna med uttorkande tvål.
4. Gör en handinpackning över natten regelbundet.
5. Massera in händerna med en vegetabilisk oljebaserad kräm varje kväll

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. ana skriver:

    vad jobbar du med? Hur kommer det sig att du får gå på sy mycket events och får prova så mycket produkter? För din blogg har väl inte så många läsare? 🙂

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Jag har ett helt vanligt jobb, bloggen är min hobby. Har valt att inte ha betalda samarbeten och inga annonser förutom google-annonser. Går väldigt sällan på events, köper de flesta produkterna själv och betalar ur egen ficka. Vad anser du vara många läsare? Kram och ha en bra jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *