På semester i Egypten Makadi Aquaviva

Just nu blir det inte många knop gjorda. Jag och familjen är på en skön semester i soliga och varma Egypten. Vi befinner oss i Hurghada, närmare bestämt Makadi och hotell Makadi Aquaviva. På väg in till Makadi ligger det nybyggda splash-hotellet med den stora vattenparken Makadi Waterworld. Här finns hela 50 vattenrutschkanor så det är ingen brist på sysselsättning. Det finns även ett 15-tal vanliga pooler på området, gym, kidsclub, aktivitetsteam, volleybollplan, tennisplan, affärer, restauranger etc.

Hotell Makadi Aquaviva

Hotell Makadi Aquaviva

Det är soligt och varmt så det här bådar gott. Jag har inte tagit så mycket kort ännu, lovade familjen att ligga lågt med det några dagar i alla fall (inte lätt kan jag säga – brinner i blogghjärnan och fingrarna)! Internet funkar sådär och vill man ha obegränsad tillgång ser de till att ta betalt. Vi tar dagen som den kommer och det är skönt att bara Go with the flow!

Häng med så kommer regelbundna uppdateringar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *