VIP-gäster på premiären av Furuvik 2015

VIP-gäster på premiären av Furuviksparkens öppning

VIP-gäster på premiären av Furuviksparkens öppning

Redo för en härlig familjedag!

Redo för en härlig familjedag!

Idag öppnade Furuviksparken för säsongen och jag och familjen var inbjudna som VIP-gäster. Vi bjöds på inträde till parken, åkband, lunch och fika, dricka, popcorn och spel. Vädret var väldigt omväxlande – ena sekunden sken solen och nästa sekund haglade eller regnade det. Vi hade i vilket fall som helst en underbar familjedag tillsammans.

Underbara schimpanser som showar och har sig!

Underbara schimpanser som showar och har sig!

Kameler!

Kameler!

Getter.

Getter.

Filippa har långa armar!

Filippa har långa armar!

Flodtur på Amazonas!

Flodtur på Amazonas!

En favorit när man går på djurparker är aporna. Furuvik har flera roliga apsorter på olika ställen i parken. Det finns schimpanser, orangutanger, lemurer, silkesaspor, sakiapor, gibbonapor, etc etc. Apor kan man kolla på hur länge som helst. De är verkligen fascinerande! De har även många andra intressanta djur som kängurus, lamor, ormar och kameler bara för att nämna några.

Slänggungan!

Slänggungan!

Snurrande karusell!

Snurrande karusell!

Berg- och dalbana!

Berg- och dalbana!

Tröttnar man på djuren finns det en stor nöjespark med åkattraktioner både för stora och små. Det finns en Äventyrsö där Wild Kids spelades in för några år sedan. På äventyrsön kan man testa Wild Track som är en slags tipspromenad med både kluriga frågor och aktiviteter. Det finns Hemliga Fortet som är ett kustförsvarsmuseum och ett äventyrsbad som är öppet från 6 juni till 16 augusti. Ni hör, en dag räcker inte till allt som finns att göra och se.

Stort TACK till Zap Events för en fantastiskt trevlig dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *