Miles från Morgondagen

Dags för premiär!

Dags för premiär!

Miles från Morgondagen - ny serie på Disney Junior.

Miles från Morgondagen – ny serie på Disney Junior.

Idag var jag och familjen inbjudna till förhandsvisningen av Disney Juniors nya serie Miles från Morgondagen som ägde rum på bio Skandia här i Stockholm. Tyvärr krockade det med Mattias löptur och Gustafs fotbollsträning så jag och Filippa fick kvalitetstid på egen hand.

Godis från Goody Good Stuff.

Godis från Goody Good Stuff.

Ny dryck från Ramlösa.

Ny dryck från Ramlösa.

Nybakade bullar från Bonjour.

Nybakade bullar från Bonjour.

Muffins från Bonjour.

Muffins från Bonjour.

Wonderland Event och Disney bjöd innan filmen på ansiktsmålning, dryck och massor av godis från Goody Good Stuff och bakverk. Det var godis, bubbelvatten, Festis, nybakade bullar och muffins. Supergott!

Dagens premiärlejon.

Dagens premiärlejon.

Vi fick se de två första avsnitten av den nya serien och det lovade gott! Filippa som är snart 11 år var kanske på gränsen till för gammal, men Gus är i helt rätt ålder.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *