Vilket läger tillhör du?

Det verkar som om det finns två läger, antingen hatar man blodpudding eller så älskar man det. Sen finns det visserligen några velare som ligger någonstans mittemellan, dessa tycker att blodpudding är okej (är det inte typiskt svenskt att vara lite lagom?!).

Jag tillhör lägret som älskar blodpudding. Mina barn tillhör garanterat också den kategorin. Vi fick köttbullar och pasta över från igår och jag föreslog att vi kunde äta köttbullar och pasta till middag idag igen. Gustaf, som i vanliga fall är diskret när det kommer till mat och matönskemål, talade då om i bestämd ton för mig att mamma, du har lovat att vi ska få blodpudding och BACON och SYLT till middag idag, det vill jag ha, inte köttbullar! Självklart ska ni få det sa jag och båda barnen hoppade av glädje.

Köttbullarna åkte in i frysen och två glada barn och en glad vuxen åt med god aptit kvällens middag som alltså blev blodpudding, bacon, lingonsylt och grönsaker. MUMS!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *