What’s cooking 2012
Idag var jag inbjuden av Electrolux till ett White Guide Trend Seminarium – What’s cooking 2012. Medverkade gjorde bland annat David Chang, Ewa Björling (handelsminister), Adam Dahlberg (Sveriges representant för Bocuse d’Or), Lars Peder Hedberg (White Guide), Björn Frantzén (Frantzén/Lindeberg), Lotta Jörgensen (krögare och matkreatör) och Lisa Förare Winbladh (matskribent och bloggare). Tyvärr jobbade jag hela dagen idag men jag hann med att i alla fall komma och lyssna på Lisa Förare Winbladh som pratade om ”Kan man verkligen äta för annans räkning” och det var hur intressant som helst. Önskar jag kunde varit med hela dagen.
Jag blev även bjuden på den mest underbara lunch idag igen. Även idag var det kockarna Fredrik Björlin (kapten Svenska Kocklandslaget) och Viktor Westerlind (Årets kock 2009) som stod vid spisen. Idag bjöd de på en blandad sallad med underbar dressing och potatischips, färskpotatisar med gräslök, torsk på bröd med rökta räkor och pocherade ägg, lägg på bröd med korv, mos och morot, mer sallad, sparrissmör och bröd och till dessert de mest underbara chokladtryfflarna. Vitt vin, rött vin, bubbel (både med och utan alkohol), öl och till dessert kaffe och te. Gudomligt!! Nu har jag varit rejält bortskämd två dagar i rad. Undrar hur jag ska kunna äta medhavd matlåda till lunch imorgon?!
Senaste kommentarer