What’s cooking 2012

Idag var jag inbjuden av Electrolux till ett White Guide Trend Seminarium – What’s cooking 2012. Medverkade gjorde bland annat David Chang, Ewa Björling (handelsminister), Adam Dahlberg (Sveriges representant för Bocuse d’Or), Lars Peder Hedberg (White Guide), Björn Frantzén (Frantzén/Lindeberg), Lotta Jörgensen (krögare och matkreatör) och Lisa Förare Winbladh (matskribent och bloggare). Tyvärr jobbade jag hela dagen idag men jag hann med att i alla fall komma och lyssna på Lisa Förare Winbladh som pratade om ”Kan man verkligen äta för annans räkning” och det var hur intressant som helst. Önskar jag kunde varit med hela dagen.

Jag blev även bjuden på den mest underbara lunch idag igen. Även idag var det kockarna Fredrik Björlin (kapten Svenska Kocklandslaget) och Viktor Westerlind (Årets kock 2009) som stod vid spisen. Idag bjöd de på en blandad sallad med underbar dressing och potatischips, färskpotatisar med gräslök, torsk på bröd med rökta räkor och pocherade ägg, lägg på bröd med korv, mos och morot, mer sallad, sparrissmör och bröd och till dessert de mest underbara chokladtryfflarna. Vitt vin, rött vin, bubbel (både med och utan alkohol), öl och till dessert kaffe och te. Gudomligt!! Nu har jag varit rejält bortskämd två dagar i rad. Undrar hur jag ska kunna äta medhavd matlåda till lunch imorgon?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *