Vacker camping i Malmö

Öresundsbron.
Öresundsbron.

Efter att ha spenderat fantastiska dagar på Österlen såg vi nu fram emot att ta husbilen till Europa för första gången. Första stopp Danmark. Vi var dock tvungna att stanna i Sverige en extra natt för att planera, boka biljetter över broarna, boka ställplats och proviantera. Valet föll på en vacker camping i Malmö, First Camp Sibbarp. Campingen ligger otroligt fint med utsikt över Öresundsbron och det finns bad vid både bryggor och strand. Den har som många andra First Camp aktiviteter för hela familjen som ingår i priset. Det finns också en äventyrsgolfbana och man kan hyra cykel och trampbil. Andra faciliteter är butik och servicehus.

Det finns en hel del gott att säga om denna camping. som tex det jag nämnt ovan, men också en hel del mindre bra att säga. Det absolut sämsta för oss hundägare var alla dessa kaniner (harar?). Kaninerna fanns i hundratals (tusentals?) och sprang hit och dit och mest hela tiden. Fabbe blev helt tokig. Det gick knappt att ha honom ute. Inte inne i husbilen heller för den delen. En annan sak jag inte gillar är det höga priset. Säkert rimligt för de familjer som utnyttjar allt det som ingår, men ett (för) högt pris för oss som bara är där och sover över natten. Jaja!

Vi hade det trevligt i alla fall. Filippa badade, vi åt en god middag, tvättade kläder, gjorde upp våra planer och bokade det vi kunde. På morgonen tog jag en kort löptur (magiskt att springa runt och under bron) och även Fabbe och Mattias tog sig en löptur. Vi lämnade campingen, handlade mat och tog sedan Öresundsbron över till Danmark.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *