Appy Hour med trevligt sällskap och Lumia 950

Appy Hour med Microsoft och Lumia

Appy Hour med Microsoft och Lumia

Igår blev jag medbjuden av Linda på en lanseringsafterwork, Appy hour, anordnad av Microsoft på restaurang Público. I fokus stod lanseringen i Sverige av de nya mobilerna Lumia 950 och Lumia 950 XL. De är de första mobilerna som är försedda med Windows 10. Windows 10 finns installerat på fler än 110 miljoner PC-datorer världen över och med de nya Lumia finns nu också operativet i smartphoneutförande.

Nya Lumia 950 XL

Nya Lumia 950 XL

Telefonerna är riktigt snygga och perfekta i storlek. De har dessutom många smarta funktioner. Kameran är i världsklass vilket är extra viktigt för bloggare och inte minst för dagens ungdom. Jag fastnade särskilt för den biometriska säkerhetslösningen Windows Hello. Det är en inbyggd irisscanner som ger möjlighet att låsa eller aktivera telefonen bara genom att titta på den. Låter riktigt coolt och smart! Jag skulle inte ha något emot att byta ut min iPhone mot en Lumia. Vi har dock i princip enbart Appleprodukter hemma som tex Apple iMac, Apple Mac Book, Apple TV, iPads, etc, men visst, det skulle självklart funka ändå!

Riktigt god mat serveras hos Publico

Riktigt god mat serveras hos Publico

Förutom presentation av de nya mobilerna bjöds det generöst på dricka och mat. Fyra drinkar/dricka per person att inta på eventets två timmar var inte illa! Men det bästa av allt – maten. Fingerfoods bestående av krispiga tacos med två olika goda fyllningar. En med lax, äpple och en god gucca, en med tonfisk, sallad och chilimajjo. Fyllningarna var smakrika och helt makalöst goda och skalen det bästa av allt med sin krispighet och goda smak. Hit måste jag ta med familjen. Det skulle bli en middag i världsklass som skulle uppskattas av hela familjen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Cecilia skriver:

    De där tacosen ser jättegoda ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *