Test av torsk från SMAK

SMAK TorskI förra veckan fick jag hem Findus färdiga frysrätter SMAK och kycklingen blev först ut i mitt smaktest. Idag stod torsk på menyn, dvs Torskryggfilé med ärtgremolata och linguine. Det är en ärtgremolata med vitlök, citron och persilja, färsk pasta, grönsakerna sockerärtor, tomater och aubergine, torskryggfilé och ett kryddsmör (som blir som en smörsky vid uppvärmning).

Så himla smart förpackningKycklingen gav jag högsta betyg, och hörrni, den här rätten gjorde mig verkligen inte besviken. Vet ni varför?

InnehållsdeklarationJo, en stor fin bit av torsken som var smakrik, mjäll och liksom smälte i munnen. Dessutom hela 31% fisk (av 400 g)! Grönsakerna (30%) smakade underbart och de som skulle vara krispiga var det och de mjuka lagom mjuka. Tomaterna var bland de godaste jag ätit i en färdigrätt. Pastan (23%) perfekt kokad. Ärtgremolatan (13%) var kanske det bästa i hela rätten. Vilka smaker! Kryddsmöret (4%) däremot kunde jag faktiskt ha varit utan. Det drog inte ner betyget men tillförde heller ingenting (förutom extra kalorier fast vem bryr sig om det). Så gissa vad?! Högsta betyg även till SMAK Torsk.

Torsk med pasta och grönsakerJag var tvungen att kolla upp vad de här rätterna kommer kosta i butik. De kommer att lanseras v. 37 (förra veckan alltså) och har ett cirkapris på 39 kronor. Ett fynd om du frågar mig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *