Årets julklappar från Lego

Med lite drygt en månad kvar till jul har jag börjat köpa årets julklappar. Till mina föräldrar och Mattias föräldrar blir det såklart … Ja, de läser bloggen men det är något de verkligen brukar uppskatta! Filippa önskar sig en ny mobiltelefon. Hon fick en splitterny iPhone 5 nånting förra julen men den verkar inte duga. Vi får se hur det blir med det. Gustaf önskar sig bland annat en stjärnkikare, en harpun (?!), en bmx-cykel och Lego som vanligt. Lego står alltid med på önskelistan till jul, födelsedag, påsk och alla andra tillfällen då det vankas presenter. Lego köper jag gärna då det stimulerar både kreativitet och fantasi hos barnen.

Två av årets julnyheter från Lego

Två av årets julnyheter från Lego

Gustaf fyller snart 9 år och är en riktig ”kill-kille”. Han önskade sig givetvis Lego Star Wars, First Order Snowspeeder (75100) och Lego City, Djuphavshelikopter (60093). Han är väldigt taggad inför nya Star Wars-filmen som snart har premiär och älskar fiskar, hajar och allt som finns i vattnet så de här två paketen kommer garanterat göra succé. Han är så pass stor och duktig nu att han även kommer kunna bygga ihop dom (nästan) helt själv. Perfekta julklapparna alltså. Ger honom något kul att göra och oss lite lugn och ro!

Lego Star Wars, First Order Snowspeeder (75100)

Lego Star Wars, First Order Snowspeeder (75100)

Lego City, Djuphavshelikopter (60093)

Lego City, Djuphavshelikopter (60093)

Gillar era barn också Lego? Då ska ni se till att följa bloggen varje dag nu i december. Jag kommer ha en fantastisk adventskalender där jag tävlar ut grymma vinster som är värda tusentals kronor. Bland annat just två paket Lego. Närmare bestämt Lego Star Wars (samma som Gustaf får i julklapp) och en Lego Friends Pop Star Tour bus. Det vill ni INTE missa!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.