Stockholmsbesök? Tips!

Säkert är ni flera som läser min blogg som kommer att semestra i Stockholm i sommar. Självklart ni som inte bor i Stockholm men även vi som bor här tycker om att semestra i vår egen stad. Kanske behöver ni någonstans att bo. Här kommer därför ett tips på ett lekfullt boende till ett mycket trevligt pris.

Ni kanske minns att jag och familjen i november förra året var och åt spökbrunchAlfonshotellet Rica Talk Hotel. När vi ändå var där passade vi på att spana in den härliga Alfonssviten som finns på hotellet. Sviten består av två rum, ett för barnen och ett för de vuxna. Hur mysigt som helst!

Nu under sommaren, 1 juli – 4 augusti, erbjuder Alfonshotellet 20% rabatt på All inclusive paketet. I paketet All inclusive deluxe bor man i två rum med dörr emellan. I standardpaketet bor man i ett vanligt dubbelrum, men i övrigt är paketinnehållet ungefär detsamma. Det som ingår i paketen är en natt i dubbelrum inkl frukostbuffé, lek i Alfons lekavdelning, present till barnen vid incheckningen och en barndrink i baren, middag för hela familjen och glass till barnen samt tillgång till wi-fi, gym och bastu.

Erbjudandet gäller allstå 1 juli – 4 augusti. Uppge bokningskod  “Alfons 20%”. Bokar gör du på telefon 077 – 140 20 00 eller boka@rica.se.

Själv tänkte jag ta med familjen på en minisemester i min egen stad och då tar vi in på Alfonshotellet Rica Talk Hotel. Det kommer gillas av hela familjen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kaffemorsan skriver:

  Jag funderar faktiskt på att boka just det hotellet till sommaren:) det verkar helmysigt!

 2. dianasdrömmar skriver:

  Ser mysigt ut kram Diana

 3. Fröken M skriver:

  Det skulle Viggo ÄLSKA !
  Han har en egen alfons som följer med oss överallt,
  så frågan är om man inte ska överraska killarna med ett besök där och att samtidigt passa på att göra ”grönan” under semestern 🙂

 4. Fröken M skriver:

  Jag ska påminna direkt !! *suck* 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.