Grillförbudet hävt

Grillförbudet hävt

Grillförbudet hävt

Har ni grillat mycket i sommar? På grund av grillförbudet som infördes mitt under vår semester känns det för min del som det blev på tok för lite grill. Men sedan en tid tillbaka är ju grillförbudet hävt. Vi passade därför på att grilla när vi var ute med båten i helgen.

Här ska det grillas - äntligen!

Här ska det grillas – äntligen!

Färdiga frysta hamburgare är både enkelt och gott!

Färdiga frysta hamburgare är både enkelt och gott!

Tillbehör.

Tillbehör.

Hugg in!

Hugg in!

Nu blev det inget avancerat vi la på grillen. Vi körde på färdigköpta hamburgare och bröd. Det är ju så enkelt och gott. Vill man göra egna burgare från grunden rekommenderar jag mina amerikanska hamburgare. Visst hade vi lika gärna kunnat steka burgarna men grillsmaken ger en extra dimension som är svårslagen. Tillbehör blev ost, fräsch sallad, gurka, dillgurka, paprikatomat, rödlök, dressing, senap och ketchup. Mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *