Oxfilé och fräscha, goda grönsaker

Kvällens middag blev en riktig höjdare. Grillad oxfilé och fräscha, goda grönsaker (broccoli, gröna ärtor, brysselkål, tomater, morötter, röd paprika, avokado och röd lök dressad med olivolja, vit balsamvinäger och salt). Grillsåser och bearnaisesås inte att förglömma! Oxfilé har blivit så billigt (man kan ofta få tag på fryst oxfilé för 99 kr kilot) att det mer eller mindre lika gärna kan serveras som vardagsmat. Ofta är köttet av hög kvalitet och smakar riktigt gott. Bästa middagen hemma på bra länge! Vi älskar kött och grönsakerna var även dom fantastiskt goda!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. november 17, 2010

    […] för kött! Ikväll blev det favorit i repris, grillad oxfilé med fräscha grönsaker och såser. Inte mycket som slår det inte! Fast när jag […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *