Marabou Fudge & Havssalt

Marabou Fudge & Havssalt

Marabou Fudge & Havssalt

Jag älskar godis. Choklad i synnerhet. Fudge är ett godis som ursprungligen kommer från England men har blivit allt mer populärt i Sverige, inte minst till jul. Fudge påminner om kola men har en mjukare och lite grynig konsistens. Nu får den klassiska fudgen sätta smak på den senaste chokladkakan från Marabou – Marabou Fudge och havssalt.

Senaste nyheten från Marabou.

Senaste nyheten från Marabou.

Man kan inte motstå att ta en bit eller två!!!

Man kan inte motstå att ta en bit eller två!!!

Just nu finns Marabou Fudge & Havssalt bara att köpa i Hemmakväll-butikerna. Den finns i övriga affärer från och med vecka 7.  Jag har som en av de första fått chans att provsmaka den nya chokladkakan. Mjuka, små bitar av kolasmakande fudge i kombination med klassisk mjölkchoklad, toppad med en nypa havssalt. Helt okej om ni frågar mig. Jag är inte överdrivet förtjust i just fudge även om kombinationen fudge-mjölkchoklad fungerade riktigt bra. Jag gillar mer kombinationen nötter-mjölkchoklad. Något som ger crunch och bett till chokladen. Men smaken är som baken. Övriga familjen tyckte den var jättegod. Vad tycker ni? Hiss eller diss för Marabou Fudge & Havssalt?

*** Jag fick Marabou Fudge & Havssalt i ett pressutskick utan krav på motprestation. Samtliga ord och åsikter är mina egna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.