Hipp Hipp för äldsta födelsedagsbarnet!

Hipp Hipp Hurra för mig! Idag fyller jag år! Jag har slutat räkna men jag tror att det är 23 år jag fyller idag. Eller nåt sånt i alla fall! Eftersom vi befinner oss på resande fot har jag valt att inte ha det traditionella firandet med tårta och sång på sängen men minst lika trevligt har jag haft det ändå! Det traditionella firandet ska vi ta igen när vi kommer hem till Stockholm igen. Då blir det mitt önskefika på sängen med present och sång och på kvällen får jag välja vad vi ska äta till middag.

Men firad har jag som sagt blivit idag. Vi firade med trevlig lunch på krogstråket och nu på kvällen blev det middag i världsklass. Först blev vi bjudna på grillade prosciuttolindade halloumibitar. Två favoriter i en! Till huvudrätt fick vi grillad fläskkarré, grillad squash, potatisklyftor, grönsaker och såser. Verkligen gott! Efterrätten var en jordgubbstårta med grädde, vit choklad och egenodlade jordgubbar. Smaskens!

Jag har fått massor av gratulationer på Facebook, Instagram, sms och mail. Det värmer verkligen!

Stort TACK alla som har förgyllt min födelsedag!

20130722-215839.jpg

20130722-215847.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *