Barnens favoritmat

Gårdagens mat blev helt oväntat en favorit hos barnen. Det var idag jag tänkte ställa in mig hos dom med klassisk falukorv (lättfalu) och makaroner. Jag har ju varit ensam med barnen i två dagar nu när Mattias varit på tjänsteresa (vi har haft helt underbart och allt har gått som smort) och då vill man gärna smöra lite extra för dom genom att laga mat de tycker om.

När Filippa fick veta att vi skulle äta falukorv beställde hon ugnsbakad korv istället för stekt och barnens önskan är min lag! Jag varvade korven med smakrik ost, tomat och senap. Till korven blev det pasta och kokta gröna bönor. Jag gjorde även en rödlökssallad efter ett recept i dagens DN. Den hade jag kunnat skippa helt, tyckte inte om den alls. Jag som annars är en lökälskare… I övrigt var middagen en höjdare!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *