Bättre än hotellfrukost!

Idag är det sista semesterdagen för Mattias för den här gången. 3 veckor har vi haft tillsammans hela familjen. Själv är jag ledig med barnen en vecka till. Mer semester planeras att tas ut i höst/vinter i samband med någon resa till ett varmare land. Var och när är fortfarande på planeringsstadiet.

Dagen till ära dukade jag upp en frukost som heter duga. Frukosten dukades upp i vardagsrummet och intogs framför morgontv, DN och iPads. Frukostens innehåll slog alla hotellfrukostar med flera hästlängder! Det bjöds på tunnbröd, limpa, smör, ostar, skinka, salami, ägg, kaviar, fil och yoghurt, olika sorters flingor och müsli, grönsaker, bär, te och kaffe. Det var lite olika vad vi valde att äta, men mycket blev det och gott var det!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *