Jämtländska delikatesser

Så är man hemma igen efter en härlig vecka i Östersund. Vädret har varit riktigt skapligt. Vi har till och med badat i Storsjön ett par gånger. Härligt uppfriskande må jag säga (16 grader…).

Vid varje besök ser vi till att köpa hem några lokala delikatesser. Något som gärna får följa med hem är ost. Getost i synnerhet. Till middag ikväll dukade vi upp det vi köpte med oss hem, tillsammans med lite annat smått och gott för att få en komplett måltid. Vi åt hembakat tunnbröd från Bakstran (Ifvarsgården), Getmese och Vit Caprin från Gärde getgård, ko-osten Lilla Gumman (röd ko) från Lillängens gårdsmejeri, vanlig Grevéost, smör, sill, Bullens korv, uppskuren lammkorv, kokt färskpotatis och grönsaker. Vin och öl. Jag kan inte med ord beskriva hur gott det var!!! Vet inte vad som var godast – allt var så fantastiskt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *