Bibimbap i lunchmatsalen

Jag har länge önskat att vår fenomenala lunchmatsal på jobbet ska servera min favoriträtt bibimbap. Idag stod rätten äntligen på menyn, och detta för min skull! Typiskt egentligen då Mattias och jag sedan länge hade bestämt att just idag skulle vi gå till koreanen nära våra jobb och äta just bibimbap, men när de lagat för min skull kände jag mig ”tvungen” att äta på jobbet.

Maten var inte alls som jag förväntade mig. Den var inte äcklig, men inte heller god. Den dög helt enkelt. Köttet var ine alls som yakiniku utan mer som tunt skuren rostbiff (fast jag antar det var annat kött, men har ingen aning egentligen), såsen tror jag var vanlig soja, de syrade grönsakerna var goda men några hade för mycket smak av färsk ingefära, ägget och groddarna var sig likt (alltid något). Jag åt upp hela portionen och åt dessutom både två skivor baguette med smör och extra sallad på sidan om. Till efterrätt en Lindt-kula mjölkchoklad. Mätt som en plätt. Nästa vecka blir det riktig bibimbap på koreanen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *