Bio och restaurangbesök för hela familjen

TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION

Den 10 juli har storfilmen Transformers: Age Of Extincion Sverigepremiär. Det är den fjärde filmen i Transformers-serien, den här gången med helt nya skådespelare. Transformers-filmerna går varma hemma hos oss och ses om och om igen. Jag ska erkänna att jag flera gånger har försökt sitta ner med övriga familjen för att titta på dessa filmer men jag hänger inte med bland alla robotar av olika slag, de godhjärtade Autobots och deras illasinnade ovänner Decepticons, och inte heller hänger jag med i de olika sammandrabbningarna och striderna. Tycker att det mest är pangpang och explosioner och en alltför hög ljudvolym. Sonen har tjatat i över ett år om att få gå och se fyran och nu är det så äntligen dags.

Redan på torsdag är jag och familjen bjudna av UIP till pressvisningen av Transformers: Age Of Extincion. Vi ska först se filmen och sedan gå ut och äta på någon trevlig restaurang. Det är sällan vi går ut hela familjen så det är verkligen på tiden. Jag ska ge filmen en chans. Vem vet – den kanske slår mig med häpnad?!

Filmsajten Moviezine har redan recenserat filmen. De hyllar den och tycker det är den bästa filmen i serien. En rätt rolig recension som verkligen är läsvärd!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *