Snart smäller det för Skylanders Superchargers

Snart lanseras Skylanders: SuperChargers.

Snart lanseras Skylanders: SuperChargers.

Att spela spel är mycket populärt hemma hos mig. Jag gillar klassiska bräd- och kortspel. I övrigt spelar jag varken på mobilen, paddan, datorn eller PS4. Det intresserar mig helt enkelt inte. Båda barnen gillar bräd- och kortspel, Filippa spelar någon gång ibland på sin mobil men Gustaf och Mattias spelar mycket spel på paddan och PS4. Gustaf sitter dessutom ofta tillsammans med kompisar och spelar. Det är väl det nya sättet att umgås. Ett av Gustafs favoritspel sedan länge är Skylanders. Nu är det inte lång tid kvar tills det smäller för Skylanders: SuperChargers. Den 25 september sker lanseringen i butik. Jag vet en som längtar (=läs Gustaf).

Skylanders: SuperChargers

Skylanders: SuperChargers

Skylanders: TrapTeam, det mörka elementet.

Skylanders: TrapTeam, det mörka elementet.

I Skylanders: SuperChargers får olika fordon liv. Vid rodret eller ratten, i kraftfulla land-, havs- och flygfarkoster kan alla portalmästare ge sig in i action-äventyret på helt nya och spännande vis. För första gången i Skylanders historia kommer man med SuperChargers även kunna spela mot varandra online via sin spelkonsol. Det här ser familjen verkligen fram emot att få testa!

Fånga ondskan och släpp loss det goda.

Fånga ondskan och släpp loss det goda.

Fram tills dess får Gustaf fortsätta spela Skylanders: Trap Team och fånga ondskan eller släppa lös det goda.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *