Boqueria

Boqueria
Boqueria

I måndags var jag och Mattias bjudna på middag på Boqueria i Mood Stockholm (en galleria med massa affärer och restauranger). Vi var totalt tolv personer som fick sitta vid restaurangens community table. Det var en så kallad social dinner där de flesta kände någon men ingen kände alla. Jag hade med mig min man men kände av en slump ytterligare en person som hade blivit inbjuden.

Paella de Boqueria
Paella de Boqueria

Det var en riktigt trevlig upplevelse. Dels såklart maten som var fantastisk men också att samtala och umgås med folk man aldrig träffat förut var spännande och intressant. Det var en riktigt bra sammansatt mix av personer. Först flöt samtalen trögt men sen kom det igång riktigt bra och middagen varade nästan tre timmar! De flestas mobiler, inklusive min egen därav togs bara tre foton, fick ligga orörda under kvällen, bra betyg alltså!

Crema Catalana
Crema Catalana

Vi bjöds på den sk Paella menyn. Den bestod av Tablon de Boqueria (chark- och ostbricka), Tonfisk picklade tomater wasabiärtor purjolök kapris, Pulled Pork Fritters, Paella de Boqueria kyckling, gambas, pulpo och mojo rojo) samt Crema Catalana. Till detta valfria drycker. Mycket gott! Att vi dessutom fick en fantastisk goodiebag med oss hem med julegott var en fin bonus på en trevlig kväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *