Restaurang B.A.R
Igår hade jag sommaraktivitet med jobbet. Först var det stadsvandring med Bellmantema i Gamla stan. Förutom historiska kunskaper och Bellman-låtar bjöds vi på 1700-tals dryck bestående av Bischoff, myrbrännvin samt Kajsa Vargs punsch.
Bischoff
Rött och vitt vin
Citrus
Socker
Pomerans
Myrbrännvin
Brännvin
Fläder
Citrus
Socker
Myror
Kajsa Vargs Punsch
Arrak
Vatten
Socker
Citron
Sen gick vi till restaurang B.A.R. Där fick vi välja i en charkdisk vad vi ville att kockarna skulle grilla till huvudrätten. Jag valde en fin bit entrecote. Tillbehör som togs in var gulbetor med fetaost, risotto med parmesan, grillad fänkål och färskpotatis. Såser som ställdes fram var rostad paprikachili, pesto, ört- och kryddsmör och sikrom i dillcreme fraiche. Till efterrätt blev det jordgubbar och grädde.
Maten var riktigt god och jag kan verkligen rekommendera denna restuarang. Den verkade vara poppis för det var knökfullt även en vanlig måndag som denna.
Senaste kommentarer