Choklad & Lakrits

Innan bloggeventet igår kväll gick jag runt i Vasastan och tittade in i flera små, roliga butiker som fanns i området. Jag gick bland annat in i en special affär för kaffe och te, Cupcake Sthlm, en mysig ostaffär och butiken Choklad & Lakrits. Jag älskar små specialbutiker.

På Choklad & Lakrits passade jag på att köpa hem mer lakrits. Nu har jag en hel del lakrits kvar från mitt besök på butiken Lakritsroten men godiset håller länge och jag köpte inte så mycket den här gången. Jag köpte hem en äkta lakritsrot (är en pinne, typ träpinne, som man tuggar på), två lakritsspikar som de kallades (en till Filippa och en till mig – Gustaf gillar inte lakrits och Mattias gillar bara sötlakrits) och en påse Must från godisproducenten Malaco (dessa finns inte att köpa i vanliga affärer i Sverige). Det fanns mycket jag ville köpa. Bland annat rekommenderade de i affären lakrits med choklad runt om. Det lät mycket gott, men jag fick hem några smakprov i en påse som jag kan testa innan jag bestämmer mig ifall jag vill köpa det eller inte.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *