Idag har jag varit i sjunde himlen…

Idag höll Lakritsfestivalen pressvisning för press och utvalda festivalbloggare/lakritsambassadörer där jag har den stora lyckan att vara en av de utvalda!! Självklart fanns jag på plats. Dels fick vi information om vad festivalen kommer att bjuda på, dels bjöds vi på en helt FANTASTISK lakritsbuffé. Det fanns godis av alla de sorter med lakritsinslag, mat med lakritskrydda, olika rena lakrits, lakritskryddor och lakritspulver, hudvårdsprodukter innehållande lakrits, bakverk innehållande lakrits, vin/öl/starksprit som passar till lakrits eller som smakar lakrits, etc etc. Jag var i sjunde himlen. Jag smakade det mesta som fanns. Kunde inte låta bli! Detta trots att jag åt stor och sen lunch och skulle äta pizza till middag hemma senare. Men det var så gott! Jag hittade många nya favoriter och det var få saker på buffén jag inte tyckte om.

Jag ska försöka välja ut några guldkorn. Allra bäst var cupcakes från Cupcake STHLM. Jag åt TVÅ stycken Michelle Obama (lakrits/choklad/mandel/hallon). De var helt fantastiska!!! Det fanns flera andra sorters cupcakes, men två fick räcka med tanke på allt annat jag åt och åt och åt av.

Sen tyckte jag vinnaren av Svenska Folkets Favoritlakrits 2012 Lakrits A – Choc Coated Liquorice från danska Lakrids by Johan Bülow var helt grymt god!!! Först en yttre kärna av mycket god belgisk mjölkchoklad och sedan en kärna av mumsig lakritsboll. Tummen upp!

Det fanns en salmiakkola från Desserter utan gränser som var ruggigt god!

Skulle fortsätta kunna räkna upp favoriter, men som sagt var i princip allt ”to die for” och har du vägarna förbi festivalen i helgen lördag och söndag – gör ett besök. Du kommer inte ångra dig!!!

Ytterligare en goodiebag följde med hem. I den fanns det bland annat praliner från Chokladfabriken, Lakritschoklad från Island och en stor burk med påsk-choklad från Lakrids by Johan Bülow. Jag kommer njuta en hel del framöver alltså!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *