Marabou Co-co

Marabou Co-co

Marabou Co-co

Sedan tidigare finns Marabou Japp och Marabou Daim. Alltså chokladkakor där Marabou kombinerat ihop den klassiska mjölkchokladen med en av sina stycksaker. Nu kommer ytterligare en kombinationschoklad, Marabou Co-Co.

Choklad på en tisdag - mer än gärna!!!

Choklad på en tisdag – mer än gärna!!!

En ny favorit!

En ny favorit!

Precis som det låter har man blandat mjölkchoklad med kokosflingor och kolasmak. Den påminner definitivt om Co-Co men behåller ändå sin chokladkake-karaktär genom den ordentliga kärnan av mjölkchoklad. Riktigt god! Den slår inte Marabou Daim eller min personliga storfavorit Frukt- och mandel men seglar definitivt upp i toppskiktet.

Kuriosa – Jag har faktiskt jobbat på Marabou som Chokladarbeterska som det så fint hette på den tiden (jag jobbade ett år mellan gymnasiet och universitetet). Jag var med och tillverkade samt manuellt förpackade just Japp, Pigalle och Co-Co. Tog lång tid innan jag kunde äta någon av dessa chokladsorter efter denna tid men nu äter jag dom glatt!!!

***Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *