Dags för cykeltillbehör?

Bikester

Ett tag efter att jag hade köpt ny cykel i höstas så var det dags att komplettera med lite cykeltillbehör. Lite olika verktyg samt ett fodral till en Garmin Edge cykeldator skulle inhandlas.

Efter lite sökningar på nätet så bestämde jag mig för att handla detta på nätbutiken Bikester. Ett väldigt stort sortiment samt bra priser avgjorde valet. Snabb frakt utlovades och det stämde också bra. Det som däremot kan förbättras är leveransmetoden, mitt paket levererades med hemkörning (DHL) vilket tyvärr innebar att jag var tvungen att vara hemma en halv dag för att vänta på paketet. Jag läste flera klagomål kring just detta och om jag förstod det hela rätt så var det också något dom skulle förbättra i framtiden. Hursomhelst så kan jag rekommendera Bikester om du är ute efter tillbehör till cykeln. Är du ute efter en ny cykel så säljer dom det också men där känner iallafall jag mig tryggare med att pröva ut cykel i butik.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.