Den absolut godaste!
Den absolut godaste maten jag kan laga till är den vid det här laget välkända kycklingfiléer i god sås. Är det en rätt som är to-die-for så är det denna. Jag tror att alla i vår bekantskapskrets inte bara har blivit bjuden på den en gång, utan säkert minst ett par gånger. Jag tror ingen någonsin inte har gillat denna mat. Riktigt MUMS, MUMS, MUMS! Kyckling i underbar sås, ris och grönsaker – en middag som garanterat blir en succé. Man tar inte bara om en gång, utan minst två! Perfekt mat en härlig lördag som denna!
Här är receptet på kycklingfiléer i god sås (kyckling i god sås).
Kycklingfiléer i sås, 6 port
6 kycklingfiléer
5 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
½ dl soja
2 tsk sambal oelek
3 vitlöksklyftor
Salt och peppar
Lägg kycklingfiléerna i en form. Salta och peppra. Blanda allt till såsen och häll över kycklingen. In i ugnen, 175 C, ca 1 1/2 timma. Vänd gärna kycklingen ett par gånger under tiden så den riktigt får gotta sig i såsen från alla håll och bli mör!
Senaste kommentarer