Dags att önska glad sommar

Har du semester? Många är det som redan gått på semester. Många är det som går på semester när den här veckan är slut. Själv jobbar jag den här och nästa vecka innan jag checkar ut för tre veckors ledighet från jobbet. Med tanke på hur mycket jag har att göra känns det faktiskt ganska bra att jobba några dagar till även om det vankas finväder!

När folk går på semester önskar vi varandra Glad Sommar och många ger varandra en liten kram! Det är en trevlig gest tycker jag. Jag gillar när folk visar omtanke om varandra.

Glad sommar från Pågen

Idag fick jag en trevlig Glad Sommar-hälsning från mina vänner på Pågen.  Förutom ett trevligt brev med fin sommarhälsning fick jag två vackra smörknivar i trä. Just smörknivar kan man nog aldrig få för många av.

Jag äter mycket bröd (jag älskar det) och Pågen är en av mina favoritbagerier. De har fantastiskt gott bröd av alla de sorter, både ljust och mörkt, lättuggat och grovt, nyttigt och mindre nyttigt, matbröd och kaffebröd. Deras senaste nyhet, Bake off-limpor, känns riktigt lyxigt och smakar lika gott som färskt bröd du köper på ”riktiga” bagerier, men där till minst det dubbla priset.

Stort tack för de fina smörknivarna!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *