Du ska inte tro det blir vår ifall inte nån sätter fart

Du ska inte tro det blir vår ifall inte nån sätter fart!

Du ska inte tro det blir vår ifall inte nån sätter fart!

En aprilbrasa på uppfarten till huset.

En aprilbrasa på uppfarten till huset.

Du ska inte tro det blir vår ifall inte nån sätter fart. Typ Idas sommarvisa alltså men i vårformat. Nu är det dags att vi sätter fart och ser till att våren kommer. Jag och sonen tog orda på detta idag när det bara var han och jag hemma på dagen.

Här vare tänt!

Här vare tänt!

Perfekt till korvgrillning.

Perfekt till korvgrillning.

Solen sken, men det var bara någon plusgrad ute. Det blåste ganska mycket, kalla vindar. Men som sagt, solen strålade från en nästan klarblå himmel. Gustaf hackade bort is från uppfarten och jag fixade vårelden. I vintras köpte jag en vedkorg som stått oanvänd. Den fyllde jag med ved och tände upp. Perfekt till att årets första korvgrillning. Förra helgen elgrill, denna helg vedgrill! Jag tog gallret från vår kolgrill och la över vedöppningen.

Det ryker men är varmt och mysigt!

Det ryker men är varmt och mysigt!

Varm choklad och grillad korv = vår!

Varm choklad och grillad korv = vår!

Bättre än på AGs!

Bättre än på AGs!

När elden lagt sig och glöden kom fram plockade jag fram grillkorv, korvbröd, senap, ketchup och varm choklad till mig och Gustaf. Sedan var det bara att lägga korven på grillen, vänta och njuta. Alltså, det var galet gott! Hela inramningen med sällskapet, förbipasserande trevliga grannar, sol, grilldoft och eld gjorde att helt vanliga korv med bröd smakade som värsta lyxmåltiden. Vi pt galet många. Underbart mysigt! Det här gör vi om snart igen!

Nu har vi dragit vårt strå till stacken och i veckan kommer värmen och våren till Stockholm. Underbart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. JUNITJEJ skriver:

    Så härligt det ser ut!!! VÅREN ÄR EFTERLÄNGTAD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.