Efterlängtad firre

När vi var i Sälen hade vi verkligen fiskelycka. Först lyckades Mattias dra upp två regnbågar och senare under veckan drog han och barnen upp två till. De två sista frös vi in och tog med hem. Vi har alla längtat efter att få tillaga och äta fisken och ikväll var det dags.

Den här gången testade vi att ugnsbaka regnbågarna. Vi saltade och pepprade fisken och fyllde dom med salt, peppar, hemodlad dill, citronskivor och några tunna skivor smör. In i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Kokt färskpotatis och grönsaker till. Som sås hade vi den helt underbara skyn som bildas i formen från smöret, citronen, dillen, fisken och kryddorna. Ljuvligt gott!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *