Yoga för hela familjen

Yoga när du vill och var du villJag älskar att yoga. Tyvärr gör jag det alltför sällan. Dels har jag inget träningskort just nu (men jag är på gång att köpa ett), dels känns det som att tiden inte räcker till. Jag vet att det finns yoga på nätet, men har ännu inte testat det konceptet.

Idag fick jag höra om Family Yoga, Yoga Online, som är på gång att lanseras i oktober/november. Yoga Online är för den som är gravid, småbarnsförälder, barn eller tonåring. Det kommer finnas massor av olika yoga-program att välja bland. Yoga inriktad på barn i olika åldrar, tonåringen, den gravida, småbarnsföräldern etc. Ganska korta filmer på 10-15 minuter. Instruktioner på svenska. Man behöver inte ha tränat yoga innan för att hänga med i programmen. 119 kr/mån ger obegränsad tillgång till alla yoga-filmer.

Visst låter det som ett bra koncept? Jag har tecknat upp mig på en prova-på-månad när sajten öppnar. Ska bli mycket spännande att testa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *