Ekologiskt te från Joe’s

Det finns te och så finns det te med stort T. Det är faktiskt skillnad på billigt och dyrt te. Man får vad man betalar för helt enkelt.

En välsmakande tepaus med bästa teet från Joe's teaDe ekologiska premiumteerna från prisbelönta Joes Tea är en av mina favoriter vad gäller te med stort T. Två år i rad har Joes teer blivit tilldelad Great Taste Awards i England och jag förstår varför. Teerna är ekologiska och kommer i nedbrytbara pyramidbehållare gjorda av majsstärkelse vilka gör att det släpps ut mer av de riktigt goda smakerna och man slipper bitterheten som man annars får med traditionella tepåsar. Teerna finns både som svarta, vita, gröna men även röda och fruktiga, blommiga och mintiga teer som inte innehåller koffein.

Tre goda sorter beställda från BerikssonI min beställning från Beriksson klickade jag självklart hem även tre Joe’s te i olika smaker.

Nyheten The Queen of Green. Ett grönt Gunpowder-te från Sri Lanka, ett så kallat Ceylon-te. Den har en traditionell ganska diskret grön smak.

Christmas Chai Rooibos. Jag älskar julen och de traditionella julsmakerna som följer med denna. Den är kryddad med kanel, kardemumma, lakrits, kryddnejlika, muskotnöt, ingefära och stjärnanis, fänkål, apelsinskal och svartpeppar. Hur gott som helst!

St Clement´s Lemon. Min solklara favorit av dessa tre sorter. Den är koffeinfri och kryddad med citrongräs, apelsinskal, ingefära och mandarin. Den har en otroligt frisk och fruktig smak. Fräsch, god och helt magisk faktiskt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *