En god, nyttig och färgglad start på dagen

Jag älskar helgfrukostar. Helst vill jag servera scones varenda helg, men en viss person här hemma sätter stopp för detta helg efter helg. Men håll i er, nästa helg är det jag som bestämmer!!!

En färgglad start på dagen

Men en söndagsfrukost behöver inte vara tråkig för det. Tycker trots avsaknaden av scones att jag fick till en mycket god, färgglad och även nyttig start på dagen. Det blev en grov smörgås med kokt ägg, en limpsmörgås med kokt ägg och ost, grönsaker på båda, en fruktskål med apelsin, sharonfrukt, passionsfrukt och granatäpple och en varm kopp te! Härlig start på dagen som i övrigt är tom som ett blankt papper. Blir nog mest att ta det lugnt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Fröken M skriver:

  Ja, jösses !! Vi måste ha haft ett jätte flyt !
  Och tur dessutom att vi spelade för 2:-/ gång för annars hade vinsten ”bara” varit 250:- 🙂
  Men Viggo var mer än nöjd, och att han sen trodde att det bara var att trycka ut pengar ur maskinen var väl en annan femma… 😉
  Han fick i alla fall köpa 2 stora kartonger lego city och en påse angry birds godis i taxfree så sen var lyckan gjord !
  Dessutom har han fortfarande en femhundring kvar…. snacka om jackpot !!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *