I väntan på leverans

Idag får vi leverans av maten till veckans Tastelines Barnkasse från Mathem som jag ska testa i samarbete med Spot and Tell. Då jag, liksom många andra, jobbar på dagtid har jag satt leveranstiden till kvällen 16-20. Min önskan är att de skulle kommit redan klockan 16 så att man direkt kunnat börja laga till kvällens middag från innehållet i påsen men så bra har jag inte i mitt område. De kommer först 19:45 har de gett besked om. Dåligt, men men…

Ugnsbakad lax med pestotopping

Det innebar att jag fick tänka om och handla hem ingredienser till kvällens middag. Det blev ugnsbakad lax med tunt pestotäcke, ugnsbakade rotfrukter, färska grönsaker och thai chili-sås blandat med kvarg. Jag lyckades verkligen med laxen som blev saftig och läcker och ugnsbakade rotsaker är bara sååå gott, såsen det perfekta komplementet och middagen var därmed en höjdare!

Lax med pestotäcke, ugnsbakade rotsaker, färska grönsaker och sås

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *