Alla hjärtans dag

I fredags svämmade sociala medier som Facebook, bloggar, Instagram, Twitter etc, tidningar och media över av alla hjärtans dag-hälsningar/bilder/firande. Det var långa köer hos varenda blomförsäljare, systembolaget hade extra mycket besökare och det såldes mycket bubbel, krogar och pubar var fullbokade och i majoriteten av de svenska hemmen serverades finmiddagar och mys på löpande band.

Själva var vi bjudna till ett par riktigt goda vänner och vi var tre familjer som åt god middag och umgicks tills fredagen övergick till lördag.

Men även hos oss firades alla hjärtans dag, detta på lördagen. Det funkar lika bra att visa någon att man älskar den vilken dag som helst under året. Jag anser att det inte behövs en speciell dag för detta utan varje dag borde vara alla hjärtan dag!

En fin blombukett fick pryda bordet och sprida goda dofter

En vacker blomsterbukett jag fick av Mattias prydde bordet och spred goda dofter.

En delikatesstallrik

Lite bubbel till förrätten sätter piff på vilken kväll som helst

Förrätten blev en delikatesstallrik som innehöll Gruyere-ost, Manchego-ost, buffelmozarella och tomat, Pata Negra, fin salami och fikonmarmelad. Lite bubbel, Bottega Gold, till detta.

Kött, pommes frites, sallad och såser

Till huvudrätt stekte vi upp fin utskuren biff, friterade pommes, fräsch sallad, bearnaisesås och grillsås till detta och såklart ett gott rött vin.

En tårtbit från konditoriet blev kvällens efterrätt

Desserten blev en White Lady direkt från konditoriet.

Underbar middag! Och lika trevligt var presenterna jag fick. Jag som är så billig i drift (hehe) hade helt enkelt 1, önskat mig en tavla 2, önskat mig en barnfri kväll med god middag, efterrätt på Espresso House och biobesök. Kan ni tänka, jag fick (i princip, ett löfte svart på vitt duger så gott som) båda två. Vi har bokat in en privat visning på ett galleri här i stan där vi ska få en presentation av galleriets konstnärer och möjlighet att köpa hem någon av alla förhoppningsvis vackra tavlor. Och det ska jag ju! Andra presenten är en vuxenkväll med middag på Svartengrens, efterrätt på Espresso House och ett biobesök (om vi fortfarande håller ögonen öppna). Nu ska vi bara boka in barnvakt och datum!

Tack mina hjärtan för en underbar kväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.