En hyllning till lakritsen

Ni som läser min blogg har vid det här laget säkert förstått att jag älskar godis. Choklad hamnar givetvis i topp men lakrits är också en storfavorit. Egentligen all lakrits, men salt lakrits i synnerhet. 21 och 22 mars 2015 är det åter dags för Lakritsfestivalen att äga rum i Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm. Det kommer jag inte att missa!

En lakritssort jag gillar skarpt är Malacos lakritsserie Viva Lakrits. Namnet Malaco kommer från de inledande bokstäverna i Malmö Lakrits Compani som har en lång tradition och en stor kunskap av att tillverka just lakrits. Viva Lakrits erbjuder något för alla, oavsett om man gillar salt, sött eller salmiak.

Viva Lakrits KristallerNu kommer Viva Lakrits i en ny smak – Viva Lakrits Kristaller som är en sötlakritskola. Riktigt mjuk och krämig med fin och god lakritssmak! Varje bit är förpackad i papper vilket är praktiskt men som även ger en lite lyxigare känsla. Jag tror Kristallerna kommer tilltala både riktiga lakritsnördar och vanliga godiskonsumenter!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *