Lika tråkiga som vanligt!!

Middagsgäst stod på schemat ikväll. Det är barnens farfar på besök från Östersund som passar på att spendera en härlig kväll tillsammans med vår lilla familj. Självklart ville vi bjuda på god middag.

Då dagen varit fylld av frisörbesök och barnkalas hade jag inte tid att laga till något avancerat. Men gott måste det vara och då blev det vår vanliga bjudrätt, kyckling i god sås med ris och grönsaker, ost och kexbricka på sidan. Den är så fantastiskt god så vem bryr sig egentligen?! Men man känner sig ganska tråkig och fantasilös. Till förrätt bjöd vi på ostbitar och ölkorvar. Efterrätt blev de sista resterna av den underbara prinsesstårtan och godis för den som ville ha. En middag som inte gick av för hackor, det må jag säga!!! Dock, kanske dags att laga till något annat nästa middagsbjudning, förslag någon???

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *