Surströmmingsskiva i år igen

Surströmmingsskiva i år igen

Surströmmingsskiva i år igen

När vi är i Östersund ser ” vi” alltid till att ära surströmmning med Mattias familj. Det hör liksom till. Och vet ni, det blev surströmmningsskiva i år igen. Nytt märke på surströmmningsburkarna men i övrigt same same. Samma gamla servetter med nubbevisor, samma tillbehör (bland annat potatis, röd och gul lök, ost, messmör, tomat, smör och tunnbröd), nubbe och öl.

Klara, färdiga, svälj!

Klara, färdiga, svälj!

Själv är jag inte stormförtjust i surströmmning och äter hellre annat, men med samma tillbehör. Vill ju inte vara till besvär. I år blev det ugnsbakad lax istället för surisen. Fisk som fisk liksom. Men självklart åt jag lite grann av en surströmmingsstut. Resten fick min kära make. Helt okej, men inget jubel från mig direkt. Har ni inte testat surströmming ännu så gör det. Låt er inte skrämmas av doften. Det smakar i alla fall inte som det luktar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *