Family Yoga äntligen live

Tid är alltid en bristvara. Det finns mycket man måste och vill göra men man hinner tyvärr inte med allt. Därför är det så fantastiskt underbart att man numera kan utföra både till exempel shopping och träning på nätet. När, hur och var det passar mig bäst!

Yoga-matta är allt som behövsFör ett par veckor sedan fick jag höra talas om Family Yoga, Sveriges första onlineyoga för hela familjen. Family Yoga vänder sig till den som är gravid, småbarnsförälder, barn eller tonåring. I början på veckan lanserades äntligen sajten. Jag var inte sen att skapa mig ett provkonto. Nu får jag under några dagar tillgång till alla yoga-program och kan i lugn och ro bekanta mig med tjänsten.

Det finns verkligen många olika yoga-program att välja bland. Yoga inriktad på barn i olika åldrar, den gravida, småbarnsföräldern etc. Det finns både korta och lite längre filmer. Instruktionerna är på svenska. Det är lätt att navigera mellan de olika kategorierna och underkategorierna via enkla filter.

Det var kul och ansträngande!Det fanns flera olika pass som verkade riktigt bra och intressanta. Valet föll till slut på ”Stärk mage och core” under kategorin Yoga för föräldrar. En stark mage och core förbättrar hållningen och avlastar ryggen och i det här passet utmanas dessa muskler i både styrka och stabilitet.

Liknar det yoga?!Jag blev riktigt imponerad. Det var lätt att hänga med, tydliga och bra instruktioner både muntligen och visuellt. Passet var kul och ibland riktigt ansträngande och utmanande. Min man som kollade på trodde inte alls att jag yogade. Han förväntade sig väl att man ligger och vilar eller stretchar lite lätt på en matta när man yogar men så behöver det inte alls vara.

Det här var riktigt kul och är helt klart ett koncept som passar mig utmärkt! Att kunna träna när det passar mig och var som helst (hemma eller på resande fot), ensam eller med barnen och/eller maken! Ska bli kul att testa fler pass.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *