Misslyckas man tar man nya tag

För ett tag sedan fick jag en ny favorit bland de fiskrätter jag brukar laga, nämligen nyttiga torskpaket. Jag lagade till rätten ett par, tre gånger och det blev succé varje gång. Men de senaste två gångerna misslyckades jag med rätten. Grönsakerna blev övergräddade och bruna. Såg inte alls aptitligt ut även om det smakade helt okej.

Nyttig torskmiddagMen misslyckas man är det bara att tänka om och ta nya tag. Den här gången valde jag att göra torskpaketen med grönsaker på sidan om istället och nu blev det succé igen. Jag hade helt enkelt bara oströran på fisken och sedan in i ugn på 200° i 15 minuter. Perfekt resultat! Fisk, potatis och grönsaker och en nyttig och god middag är serverad!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Margita skriver:

    Åh vad bra! Jag älskar yoga! Ska testa sajten.

    Titta in imorgon på min blogg, då kommer jag att tala om vem som vunnit! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *