Varm eller kall – det är frågan

Oatly Havredryck ChaiMin varma favoritdryck är Chai Latte. Det tar jag alltid när jag är ute på café, gör hemma med hjälp av vår mjölkskummare och på jobbet med en handskummare. Så smakrikt, krämigt och gott! Kan bli några stycken per dag ibland. Lite lyx är man värd!

Chai - lika god varm som kallNu har Oatly äntligen återinfört sin havredryck Chai i sortimentet igen. Jag fullkomligt älskar den! Mjölken är krämig med en god smak av kanel, kardemumma, kryddnejlika och ingefära. Precis lagom kryddstark tycker jag.

Jag dricker den både kall och varm, även om jag personligen tycker bäst om att dricka den varm. Då kommer kryddorna fram på bästa sätt. Jag har tagit ett glas varm chai varje morgon och kroppen blir varm och god! Drycken funkar även hyfsat bra att skumma och göra en Chai Latte med (men vill du ha fast och bra skum till din kaffe latte/chai latte rekommenderar jag iKaffe).

Chai LatteChai-drycken är inte bara god utan även nyttig. Den är berikad med vitaminer och mineraler som järn, folsyra och betaglukaner, den är full med fibrer, lagom mycket protein, den goda sortens kolhydrater och rätt typ av fett.

Rekommenderas!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *