Favoritprodukt

På gårdagens Blog Jam Session var Body Shop på plats och gav oss alla chans till att få en lättare makeup lagd. Självklart passade jag på att bli sminkad. Dels blir man (förhoppningsvis) finare, dels får man en skön stund då någon annan pysslar om en.

Body Shop ordnade också en tävling där man på sin blogg skulle skriva om sin favoritprodukt bland deras sortiment. Här är mitt bidrag till den tävlingen.

För mig är det solklart vilken som är min favorit bland Body Shops sortiment och det är deras Body Butter. Jag gillar de flesta dofter och har inte någon jag gillar mer än någon annan. Den sort jag testade senast var nyheten Chocomania. Jag vet inte om jag tycker att den luktar choklad, men den har en ljuvlig doft och konsistensen är som vanligt lagom tjock och krämig och mycket skön att smörja in hela kroppen i.

Tyvärr är mitt Chocomania Body Butter slut för tillfället och den kräm jag använder idag är istället deras Body Soufflé från serien Spa Wisdom Morocco. Skön, men inte som ett body butter.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *